Den 25. januar 2013


Teknikere i TDC er frustrerede over fyringer

Medlemmer af Dansk Metal Tele Øst har sendt protest-breve til ledelsen i TDC

I brevene skriver medlemmerne at de er frustrerede over at TDC melder ud at der skal ske investeringer i fastnettet, men samtidig fyrer man medarbejderne. Medlemmerne arbejder med kablerne i jorden og renoverer og laver nye anlæg i ejendommene i København.

Vi gengiver nedenfor brevene som medlemmerne har sendt til TDC-ledelsen:



Åben brev til ledelsen

Til ledelsen

Vi finder det dybt kritisabelt ikke at vores repræsentanter ikke har fået korrekte oplysninger på det netop overstået ekstraordinære LSU. Af det materiale som de har modtaget er der klart og tydeligt vist af koordineringen ikke er en del af fyringsrundet grundet strømspareprojektet. Nogle af tr valgte derfor ikke at være tilstede da koordinaterne fik besked om fyringerne da mange teknikere ringede og ville snakke med deres tr om det netop overstået LSU.

Vores koordinaterne har derfor ikke haft mulighed for tæt kontakt til deres tr umiddelbart efter at de har fået besked om at de er en del af fyringsrunden og at deres job er i fare.

Vi vælger derfor via vores tillidsmand at fremsætte denne klage.

Vi mener også at ledelsen er utroværdige, da der forvirrende kommunikation fra ledelsens side. I slutningen af sidste år fik vi fra ledelsen forsigtige udmeldinger om at vi måske skulle til at ansætte igen grundet den store forventet arbejdsmængden. Nu står vi over for en fyringsrunde. Det hænger ikke sammen. Specielt når det bunder i at ledelsen fravælger opgaver. Dette skaber igen usikkerhed om vores jobsituation.

Når vi har en ledelse der fravælger vores arbejde, hvor står vi så?

Forventer ledelsen at vi stiltiende acceptere og venter på at i nedlægger vores stillinger.

Vi forventer en klarer holdning til vores arbejdssituation end denne( i år holder budgettet, så må i godt arbejde her i år). Dette er ikke motiverende

Ligeså utroværdigt er det at vi i dag for en invitation fra Martin Lippert der vil holde dialog møde og et af emnerne er udvidelse af fastnettet. Det hænger ikke sammen.

OKEN
 




 

Til Kapacites Ledelse

Fyringer ikke forstået

Vil I os?

Er vi et nødvendigt onde?

Vi er lige gået ud af et arbejdsår med:

  • Dårlig ordre kvalitet,
  • Manglende opdatering af returdokumentation,
  • Hasteropgaver,
  • Mangelfuld lagerfunktion,
  • Indlån af fremmede virksomheder,
  • Overarbejde etc.

På trods af at vi har gjort opmærksom på uhensigtsmæssighederne og kommet med forbedrende forslag, og taget den månedlig glædesmåling alvorlig, har vi ikke set forbedringer.

Vi er begyndt et nyt år med en ny strategi, og en ledelse der ikke er enig i strategien.

Før vi er begyndt fravælger ledelsen den udmeldte udbygning af fremskudte Dslam´er, Røde ordre kunder fravælges, Kunder i nybyggeri fravælges, Eksisterende anlæg nedtages, frem for udbedring.

Ledelsen skubber kunderne væk fra TDC.

Hvor er Strategien?

Hvor er TAK?

Hvem skal forbedre ordrekvaliteten?

Hvem skal opdatere returdokumentation?

Hvem skal koordinere hasteopgaver?

Hvem skal forbedre lagerfunktionen?

Skal vi have længere arbejdstid?

Er det TDC, der definere udkants Danmark ?

Fra den uforstående og hovedrystende gruppe OKEP