Den 19. oktober 2016

Teleforeningens logo med til digital udgave af Le Mans

I sidste nummer af det elektroniske nyhedsbrev fra Dansk Metal Tele Øst omtalte vi, at tillidsrepræsentant i NetDesign Gert Nielsen, deltager i den europæiske simracing elites digitale udgave af det store racerløb Le Mans.

Racerløbet løber af stablen i slutningen af oktober, nærmere bestemt fra 28. - 30. oktober 2016 i Kolding. 

På billedet ovenfor kan du se bilen med Teleforeningens logo.

- Vi ser lyst på mulighederne for at vinde racerløbet, siger Gert Nielsen, som oplyser til Tele Øst at træningen går godt.

Nedenfor gengiver vi artiklen fra det elektroniske nyhedsbrev.

 

Le Mans nærmer sig for Grippo Motorsport

Mens det legendariske 24 timers-løb på den franske racerbane bliver kørt hvert år i juni måned, er det en helt anden form for racerløb, der løber af stablen i slutningen af oktober. I en sportshal i udkanten af Kolding samles den europæiske simracing elite for at køre en digital udgave af det store racerløb.

For tredje år i træk stiller Grippo Motorsport op med Teleforeningens logo på bilen.

Efter i flere år at have måttet stille sig tilfredse med andenpladser, har teamchef Gert Nielsen sat næsen op efter sejren.

- Nu synes jeg at vi har været ‘den første taber’ længe nok, så i år skal det altså være! Kørerne har potentialet, og med vores erfarne ingeniør i pitten er det sådan set kun uheld der kan drille os på vej mod sejren.

Den erfarne ingeniør er Benjamin ‘Benzo’ Lykke, der til daglig er ved at afslutte sin Master-grad i motorsport på Birmingham University i England. I weekenderne ser man ham som ingeniør på forskellige racerbiler i britiske og europæiske løbsserier - og i løbet af få år forventer han at være blandt de hårdtarbejdende teammedlemmer ved det ‘rigtige’ Le Mans.

- Benzo er vanvittigt dygtig, og han er i stand til at bruge sine evner fra den virkelige verden til de ting som påvirker vores ‘bil’. Det betyder at vi på den tekniske side står rigtig stærkt. 

I bilen er, udover Gert Nielsen selv, den tidligere historiske racerkører, Kasper Stoltze. Kendt som en lynhurtig og ultrastabil racerkører, og altid i stand til lige at køre en time mere, hvis det er nødvendigt. 

Sidste mand på bilen er Kim Gripping, der oprindeligt stiftede teamet, men i de seneste år har overladt chefrollen til Gert pga. travlhed uden for banen. Bilen er i skrivende stund ikke valgt, men sidste års bil, den hurtige og vellydende Ferrari 458 GTE, kunne være på genvalg: 


- Vi er jo i den heldige situation at det ikke koster en masse millioner, uanset hvad vi vælger, så lige for tiden bliver der testkørt en masse biler i simulatoren. Det vigtigste er at bilen er letkørt og kan køre langt på de virtuelle liter benzin, slutter Gert Nielsen.