Den 11. november 2008

Henrik Poulsen ny Koncernchef for TDC

Henrik Poulsen bliver ny adm. direktør og koncernchef for TDC

Henrik Poulsen har det seneste år været ansvarlig for henholdsvis Business Development og senest Marked i Fastnet Norden. Fra i dag er han øverst ansvarlig for hele TDC.

TDC’s bestyrelsesformand Vagn Sørensen forklarer, hvorfor bestyrelsen har valgt Henrik Poulsen som ny koncernchef.

- Bestyrelsen har været meget tilfredse med det arbejde, Jens Alder har stået i spidsen for i løbet af de seneste to år. Jens har med succes gennemført en omfattende fokusering og effektiviseringsproces, der bl.a. har betydet, at vi netop har afleveret et kvartalsregnskab, der viser indtjeningsfremgang på alle væsentlige forretningsområder, siger Vagn Sørensen.

- Det betyder også, at processen nu er så langt, at TDC er klar til at tage hul på et nyt kapitel, der handler om at styrke selskabets position på markedet markant. Her har vi vurderet, at Henrik Poulsen er den oplagte profil til at gennemføre denne udvikling.

I forbindelse med udnævnelsen af Henrik Poulsen udtaler formand for Tele Øst Leif Hartmann at han ser udnævnelse som det helt rigtige valg og en styrkelse af TDC´s position i markedet, han glæder sig over at der nu kommer fokus på indtjeningen. Han forventer også at der bliver sat fokus på medarbejderudvikling og fastholdelse af medarbejderne og ikke mindst et godt samarbejde med de faglige organisationer.