Den 20. juni 2017


Attraktive forsikringer i Tjenestemændenes Forsikring

Som medlem af Dansk Metal Tele Øst kan du købe forsikringer i Tjenestemændenes Forsikring. Du får gode dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig service – og er du medlem af Dansk Metal Tele Øst og kunde hos Tjenestemændenes Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder. Du behøver ikke at være tjenestemand.

Bliv én af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

Tjenestemændenes Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

Forsikringer der passer til dig

Tjenestemændenes Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får en personlig forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og din livssituation. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby.  

En stærk familie

Tjenestemændenes Forsikring samarbejder med Tryg. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler. Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra - TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

Ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos Tjenestemændenes Forsikring.

Læs mere på www.tjm-forsikring.dk og på Facebook https://www.facebook.com/tjmforsikring/