Selvvalgt Uddannelse - din fremtid

Hvis du arbejder under en af Metals overenskomster, så har du mulighed for op til 2 ugers selvvalgt efteruddannelse hvert år.

Medens du er på uddannelse modtager du lønrefusion på 85 % af lønnen.

Du kan læse mere om Selvvalgt Uddannelse hos Industriens KompetenceUdviklings Fond. Der er blandt andet en positivliste over de uddannelser som du kan søge om: www.ikuf.dk

Er du ansat i TDC indeholder positivlisten endnu flere uddannelse. Læs mere på TDC´s intranet Check In og du skal anvende den procedure for tilmelding som fremgår af Check In.

Når du via positivlisten har fundet et kursus du ønsker, kan du finde en uddannelsesinstitution som udbyder kurset ved at besøge Uddannelsesguiden: www.ug.dk  eller på amukurs.dk eller efteruddannelse.dk


Karrieresamtale - for dig som er i arbejde
Dansk Metal Tele Øst tilbyder karrieresamtaler med medlemmer som er i beskræftigelse, men som ønsker kompetenceudvikling. Vi tilbyder at udarbejde en plan for din fremtidige karriere.

Metal Jobstarter - for dig som er blevet fyret
Er du blevet afskediget, skal du kontakte Dansk Meral Tele Øst hurtigst muligt for at få en Metal Jobstarter-samtale. Vores mål er at vi sammen med dig, finder ny beskæftigelse inden din første ledighedsdag, så du helt undgår at komme på dagpenge.